🎁 100% Személyreszabott Ajándék 🇭🇺/🇩🇪 Magyar Termék és Német Minőség 📦 2-3 Munkanapos Szállítás

A személyes ajándék fontossága

A legtöbben nagyon szeretünk ajándékot adni és persze kapni is, hiszen kinek ne esne jól, hogy valaki, aki szeret kimutatja, hogy gondolt ránk és ezért kedveskedik nekünk valamivel. Ez gyakran valami apróság: egy tábla csoki, egy csokor virág, esetleg egy finom vacsora, de vannak olyan alkalmak, amikor úgy érezzük, ezeknél valami sokkal személyesebb ajándékot szeretnénk adni a másiknak.

Ilyenkor nagy fejtörést okozhat, hogy vajon milyen személyre szóló ajándékot vegyünk a párunknak, szüleinknek vagy a barátainknak és sajnos van, hogy hiába szeretnénk megvenni a tökéletes ajándékot, annak vagy az ára nem tetszik a pénztárcánknak, vagy egyszerűen nem is tudunk a létezéséről.

Ha előfordult már, hogy hasonló helyzetben érezted magad, akkor mindenképpen olvass tovább, mert egy olyan ajándékot mutatunk be, amely minden különleges alkalomkor megállja a helyét.

 

Csillagtérkép

A csillagtérkép, bár elsőre talán nem így hangzik, de mégis a legegyedibb térkép, ami csak létezik, ugyanis mindig másmilyen attól függően, hogy mely helyszínhez és időponthoz tartozik.

Ez azt jelenti, hogy minden pillanathoz a világon más-más csillagtérkép társul, hiszen lehetnek ezek a pillanatok egy időben, viszont ugyanazon a helyen nem, így mindenképpen máshogy fognak kinézni.

Ez pedig azt jelenti, hogy a csillagtérkép a legegyedibb ajándék, amivel meglepheted szeretteidet.

 

 

Miért jó ajándék a csillagtérkép?

Bár az egyedisége nem vitatható, azért még mindig felvetődhet a kérdés, hogy miért is érné meg csillagtérképet ajándékoznunk másoknak. Ha még nem kattintottál fentebb a linkre, akkor valószínűleg nem tudod, hogy a csillagtérkép tulajdonképpen egy kép, amit bekeretezve felakaszthatsz a falra. Emiatt nemtől és kortól függetlenül bárkinek alkalmas az ajándék, hiszen mindenki lakásában vannak képek a falon, de legalább is mindenki lakásában vannak falak.

Így összevetve más személyre szabott ajándékokkal (névre szóló nyaklánc, horoszkópos karkötő) a csillagtérkép egyértelműen bárkinek alkalmas ajándék lehet.

Azon kívül, hogy bárki számára különleges ajándék, a csillagtérkép remek dekoráció is lehet, hiszen egy gyönyörű, csillagokat ábrázoló képet és alatta az esemény részleteit tartalmazza, amihez a térkép kapcsolódik.

  

Milyen alkalmakkor ajándékozz csillagtérképet?

Ahogy fentebb is említettük, a személyre szóló ajándékokat általában nagyobb események alkalmából szoktunk adni, ilyen pedig lehet a gyermekünk születése, az esküvőnk napja, a nagyszüleinknek gyönyörű ajándék lehet házassági évfordulóra az esküvőjük napjának csillagtérképe, de tulajdonképpen bármilyen a szívünknek kedves nap tökéletes alkalom egy csillagtérkép elkészítéséhez és ajándékozásához.

A legjobb az egészben, hogy elkészíthetjük egy jövőbeli esemény csillagtérképét is, hiszen a csillagoknak állandó helyzetük van, így megjósolható, hogy hol fognak állni a jövőben. A lényeg abban rejlik, hogy annak, akit meglepünk mindenképpen egy a számára fontos nap csillagtérképét adjuk, hiszen attól lesz személyre szabott és igazán különleges.

 

 

 

Reméljük, hogy segíthettünk ezzel a bejegyzéssel és, hogy hamarosan te is meglepsz valakit egy egyedi csillagtérképpel!

Hagyj egy kommentet

Kérlek ne feledd, hogy megjegyzésed felülvizsgáljuk mielőtt közzétesszük!