🎁 100% Személyreszabott Ajándék 🇭🇺/🇩🇪 Magyar Termék és Német Minőség 📦 2-3 Munkanapos Szállítás

Ajándék minden személyiségtípusnak

Szeretnél valami igazán egyedi ajándékot adni szeretteidnek karácsonyra, ami igazán illik a személyiségéhez? Nos, ez nem egyszerű feladat, de szerencsére nálunk megtalálod a megfelelő ajándékot minden személyiségtípusnak

Ajándék minden személyiségtípusnak az Éjemléken. 

A lakberendezőknek 

Tipp: Város poszter 

Biztos van olyan ismerősöd, barátod vagy családtagod, aki imádja a lakberendezést. Ilyenkor mindig fejtörést okoz, ha egy dísztárgy megválasztása, ha éppen azzal szeretnéd meglepni. Milyen színű legyen, illik-e a környezetbe, fog-e tetszeni neki. Sorolhatnánk még a kritériumokat. A megoldás kézenfekvő. A város poszter egy olyan modern design elem, ami minden lakásba tökéletesen illik és garantáltan leveszed a lábáról a “lakberendezőt”. 

Azért is, mert szabadon megválaszthatod a színt, az aranytól egészen az egyszerű fehérig. Emellett prémium, klasszikus és minimalista megjelenés között is választhatsz, ami még egyedibbé varázsolja ezt az ajándékot. Válaszd ki a különleges helyszínt és alkosd meg a város posztert.

A szerelmeseknek

Tipp: Fényképes csillagtérkép

Azoknak a pároknak, akikről tudod, hogy csak lila ködfelhőben látják egymást és tudod, hogy imádják egymást és minden együtt töltött percet. Igen, számukra is tudsz olyat adni aminek igazán örülni fognak. A megoldás egy fényképes csillagtérkép. Nincs más dolgod, mint keresni róluk egy közös képet és kideríteni mikor készült. Az oldalunkon pedig beírod ezt a dátumot és meg is alkothatod a tökéletes csillagtérképet egy frappáns üzenettel. Olyan ajándék lesz ez, amit garantáltan senki mástól nem kapnak majd! 

De persze ha klasszikus irányt vennél és nem találsz róluk közös képet, akkor egy szív alakú csillagtérképre is eshet a választásod. Itt is többféle szín kombinációból választhatsz. 

ajándék ötlet minden személyiségtípusnak

A világjáróknak

Tipp: Város poszter

Ajándék ötlet a nagybátyádnak akit csak Karácsony este látsz személyesen, mert mindig a világ egy-egy másik pontján bóklászik? Mi sem egyszerűbb: derítsd ki melyik a kedvenc városa, vagy melyik az a hely ahová különleges érzelmek kötik és alkosd meg neki oldalunkon a város poszter egy különleges személyes üzenettel. A világjárók imádni fogják ezt az ajándékot.  

A friss szülőknek 

Tipp: Baba poszter (vonalrajz)

Az újdonsült szülők élete nem mindig habos torta. Varázsold szebbé a napjukat és a hétköznapjaikat egy úgynevezett baba poszterrel.  Az újszülött poszter több olyan egyedi vonalrajz (line-art), amely időtlen és egyedülálló módon örökíti meg a friss családtagot. 1:1-es arányú poszter, ami annyit jelent csak, hogy a baba tényleges mérete fog megvalósulni a poszteren, miután a megrendelő oldalon megadod az adatokat. Itt annyit kell kideríteni a megajándékozni kívánt személyektől, hogy mikor született és hány grammot nyomott a picúr az érkezésekor. 

babaposzter - vonalrajz

Az állatimádóknak 

Tipp: kutyás, macskás vagy mancsos csillagtérkép 

Tudod, ők azok akik mini szülinapi tortát készítenek a kutyusoknak és kétszobás lakást bérelnek a cicának, hogy legyen helye a szőrmóknak játszani. Ők azok, aki könnybe lábadt szemmel fogják kibontani a háziállatos csillagtérképünket, amelyet különösen az állatbarát kategóriának alkottunk. 

Választhatsz cicás, kutyás, vagy mancsos verziók közül. Ha ki tudod deríteni, mikor született a cica vagy a kutyus, vagy mikor került hozzá, akkor mindenképp nyert ügyed van. Ha nem, simán írj hozzá egy kedves üzenetet és azt a dátumot, amikor át fogod neki adni az ajándékot. 

Az igazán közelieknek

Tipp: Klasszikus csillagtérkép 

Igen, tudjuk, ez nem egy személyiség, a cikkünk pedig a személyiség típusokkal és a hozzájuk köthető ajándékokkal foglalkozik. Azonban muszáj szót ejtenünk a legfontosabb kategóriáról, amikor ajándékokról van szó: a közeli családtagokról, a párodról és a közeli barátokról. Ezekben az esetekben a javaslatunk a klasszikus csillagtérkép.

Ebben megadhatsz egy különleges helyszínt, időpontot és egy személyes üzenetet, amelyből mi alkotunk egy igazán különleges dolgot, ami garantáltan a legkiemelkedőbb helyet fogja elfoglalni az egyik szoba falán. 

Személyes ajándék, mindenkinek

Oldalunkon mindenkinek találsz egy-egy ötletes csillagtérképet, vonalrajzot vagy város posztert. Legyen szó anyukákról, apukákról vagy mogorva nagynéniről: a megfelelő képpel és a megfelelő üzenettel mindegyikük arcára mosolyt tudsz varázsolni. 

Van ennél fontosabb? 

Hagyj egy kommentet

Kérlek ne feledd, hogy megjegyzésed felülvizsgáljuk mielőtt közzétesszük!