🎁 100% Személyreszabott Ajándék 🇭🇺/🇩🇪 Magyar Termék és Német Minőség 📦 2-3 Munkanapos Szállítás

Egyedi kép a falra, azaz egy csillagtérkép különlegessége

Miért válassz otthonodba legalább egy csillagtérképet? Egyáltalán mi is az a csillagtérkép és miért különleges számunkra?

Mi ad személyiséget az otthonodnak?

A személyes véleményünk az, hogy nem az Ikea vagy bármelyik másik lakberendezési vagy barkácsáruház fog egyedi ötletekkel szolgálni. Bár szép és stílusos dolgokat találunk itt, nem egy hasonló magazin előlapját kell lemásolnunk otthonunkban.  Ismered azt a tanácsot, mely szerint soha ne menj éhesen vásárolni? Túl sok élelmiszert fogsz megvenni, amelyre aztán nem lesz szükséged. Ez a helyzet akkor is, ha üresek otthon a falaid, és gyorsan akarsz rá akasztani egy zöld kaktuszt ábrázoló képet, ami bár jól fest, azonban semmi jelentősége nincs számodra.

Az érzelmi vonal

Az első és legfontosabb eleme egy otthonnak az, hogy amikor belépsz, jól érezd magad. Szereted azt, amikor otthon vagy és csak olyan dolgok vesznek körül, amelyek fontosak vagy hasznosak számodra.

Emlékeztek még a nagymamák által hímzett képekre a falon? Bizonyára büszkeséggel töltötte el őket a tudat, hogy egy személyes kép díszíti otthonukat. Valami, amiben munkájuk van, esetleg egy olyan kép, amelyet egy közeli hozzátartozó készített és ajándékba kapták. A lényeg, a személyességben rejlik. A mögötte lévő érzelemben. Sokszor egy műalkotással is ez a helyzet. Nem az a lényeg, hogy a festményt ábrázoló kép milyen nagy, milyen színű a kerete, hanem az, hogy milyen érzelmet vált ki belőled. Hogy érzed magad és mire gondolsz, amikor rápillantasz. És itt jön a lényeg:

csillagterkep

Képzeld el, hogy újra és újra átélsz egy számodra kedves eseményt – ezt közvetíti a csillagtérkép

Több méretben, több színben, sőt több mintázatban is megtalálod oldalunkon a csillagtérképet. A fontos azonban az, hogy személyre szabhatod. Ezalatt pedig nem csak a színeket vagy a modellt értjük, hanem az üzenetet és az eseményt is. A csillagtérképen ugyanis a csillagok és bolygók elhelyezkedését látod a számodra különleges hely és időpillanat alapján. Mi más tölthetne el nagyobb örömmel, mint hogy a gyerekszoba falán egy elegáns, mondanivalóval és érzelmi jelentőséggel bíró kép álljon: a gyermeked születésének időpontja, a csillagokban megörökítve.

A csillagtérkép nem csak elegáns és stílusos, de pontos is. 

A csillagtérkép elkészítése során a világi űrügynükség adatait használjuk oldalunkon, ami több mint 118.000 csillag pontos helyét tartalmazza, így pontosan tudni fogjuk, hogy az általad megadott időpontban hogyan álltak a csillagok. És ennek ábrázolására egy nagyon jó minőségű fotópapírra, különböző méretekben és stílusokban rányomtatjuk neked.

A pozicionálás

A választott kép méretétől függően kell helyet találnod az alkotásnak otthonodban. Egy nagyobb csillagtérkép esetében, a legjobb, ha a szoba falának egyik kiemelkedő, központi helyére teszed. Ilyen lehet a hálószoba ágy feletti rész vagy a nappaliban a kanapé mögötti tér.

Amennyiben egy kisebb és diszkrétebb képet választanál, elhelyezheted azt azoknak a képeknek vagy festményeknek a körébe, amelyekről a csillagtérkép „szól”. Ha az esküvőtök napját szeretnéd megörökíteni egy csillagtérkép formájában, akkor az esküvői fali/asztali képek között a helye. Legjobb választás, ha itt is középre helyezzük, ugyanis a képek stílusa a csillagtérképtől eltérő, így a fotók szépen körbeveszik majd az egyéni mondanivalóval rendelkező alkotást.

Az mi? – a garantált rákérdezés

Egy csillagtérkép szép és figyelemfelkeltő. Ha otthonodba új emberek látogatnak, biztosra veheted, hogy meg fog akadni a szemük a különleges darabon. Az első kérdésük az lesz, hogy „az mi a falon” esetleg az, hogy „ez honnan van”? – Itt pedig, ha szeretnéd, azonnal van egy téma amit megragadhatsz. Beszélhetsz nekik az eseményről, a kivitelezésről és arról, hogy az ott bizony nem más, mint a csillagok pontos állása abban azon a napon, órában és percben, amikor az adott esemény történt.

További tippek, amelyek segítenek, hogy egyedibbé tedd a falaidat:

  1.  Válassz legalább egy nagy méretű képet – egy nagy fali kép azonnali figyelmet kap akár egy kis
  2.  - akár egy nagy lakásban. Fekete fehér javasolt egy minimalista stílushoz, színes vagy absztrakt pedig abban az esetben, ha tulajdonosunk színes egyéniség.
  3. Alkoss egy galéria falat – válassz egy falat, amelyre stílusosan elhelyezheted a családi fotókat. Ne tedd tele a ház minden részét véletlenszerűen ezekkel. A legjobb egy erre kialakított rész.
  4. Iktass be egy hangsúlyos falat – a hangsúlyos fal rendeltetése az, hogy vonzza a tekintetet és kiemelje a mellette lévő képet vagy bútort.

Hagyj egy kommentet

Kérlek ne feledd, hogy megjegyzésed felülvizsgáljuk mielőtt közzétesszük!