🎁 100% Személyreszabott Ajándék 🇭🇺/🇩🇪 Magyar Termék és Német Minőség 📦 2-3 Munkanapos Szállítás

Egyedi szülinapi ajándék ötletek nőknek - 8 hasznos és egyedi ajándék

Ajándék ötletek a párodnak, anyukádnak, vagy a legjobb barátnődnek, hogy a lehető legjobb szülinapjuk legyen!  

Igazi stresszfaktor tud lenni, amikor szülinapi ajándék ötleteket próbálunk kutatni, főleg ha a megajándékozni kívánt személy nőnemű. Nem könnyű ugyanis nőknek ajándékot választani, ezzel maguk a nők is tisztában vannak. 

Mátyás király meg az eszes lány meséje jut eszembe akkor, amikor egyedi szülinapi ajándék ötletekről beszélünk.(Öltözz is fel meg ne is, hozz is ajándékot meg ne is! )

Legyen egyedi, legyen szép, ne legyen túl drága, de mégse legyen olcsó. Ne legyen giccses, de ne legyen túl egyszerű sem. Mi sem könnyebb, egy ilyen ajándéknál? 

Megpróbálkozunk a lehetetlennel. Egyedi szülinapi ajándék ötletek nőknek: 

1. Pizsama/Hálóing

Egyszerű és nagyszerű. Miért remek ajándék a pizsama? Mert személyre szabható. A férfiak meglephetik párjukat egy szexi hálóinggel, de ennél diverzifikáltabb irányba is elmehetsz. Akár anyósodnak is vehetsz pizsamát. Persze itt jó lesz egy egyszerű pöttyös pizsi is, árban is jobban jársz majd, anyósod pedig végre lecserélheti a kopott hálóingjét. A pizsi minden nőnek jó ajándék.

születésnapi ajándék ötletek nőknek - hálóing

2. Párologtató 

Ha nincs az általad kiszemelt hölgynek párologtatója, illóolajjal működő párásítója, akkor megütötted a főnyereményt. Vásárolj neki egy párologtatót, jó esetben egy tízes alatt megúszod, egy jó illatú illóolajjal együtt. Ezt követően biztos lehetsz benne, hogy kiszemelt alanyunk el fog vesződni az illóolajok világában és folyamatosan arról fog beszélni, milyen remek ajándékot adtál neki. 

3. Csillagtérkép 

A nők imádják a romantikus ajándékokat. Persze vannak kivételek. Ezek a kivételek azonban szintén érzelmi alapon működnek. Ez nem szexizmus, mielőtt bárki félreértené, ez biológia. Egy olyan ajándékkal, ami az érzelmekre hat, nem lehet mellélőni. Ilyen ajándék a csillagtérkép. Ha úgy érzed, a párodnak már mindene megvan és halvány elképzelésed sincs arról, mit vehetnél neki, ajándékozz egy képet, amin az első csókotok időpontját örökíted meg, egy egyedi csillagképen. Ha gyerek is van az egyenletben még egyszerűbb dolgod van: a gyerek születése mindenki számára egy feledhetetlen pillanat. Ha ezt a pillanatot ajándékozod neki, azt nehéz lesz felülmúlni. Ez egy igazán egyedi szülinapi ajándék ötlet.

4. Babaposzter 

A csillagtérképhez hasonlóan, a második legjobb ajándék ha nemrégiben baba érkezett a családba, egy babaposzter. Ha nem tudnád miről van szó, az újszülött poszter több olyan egyedi design összessége, amely időtlen és egyedülálló módon örökíti meg a gyerkőcöt. Egy 1:1-es arányú poszter, ami annyit jelent, hogy a baba valódi mérete fog megjelenni a poszteren. Ezt azoknak javasoljuk, akikhez nagyon közel állsz és egy ajándék helyett inkább egy örök emléket adnál.

5. Törölköző szett 

A hölgy köztudottan tisztaságmániás? Akkor nincs is könnyebb dolgod. Egy törölköző-szett az álma. Ez általában egy olyan árucikk, amit nem fog megvásárolni, mert talán túl drága ahhoz, hogy csak azért vásárolja meg, hogy 3 egyforma törölközője legyen, de imádná látni a szettet a szép tiszta fürdőszobájában, ahol a földről is lehetne enni. 

6. Növényi tej készítő gép

Ha férfi vagy, akkor nagy valószínűséggel most csak pislogsz a képernyő előtt. Igen, ilyen is van. Ha tudod, hogy az ajándékozni kívánt hölgy egészségesen él, egészséges ételeket fogyaszt, akkor nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy NEM fogyaszt tehéntejet. Hát akkor mit is fogyaszt? Méregdrága kókusztejet vagy éppen mandulatejet. Mindezt azonban ki lehet váltani egy növényi tej készítő géppel. Imádni fog érte. 

7. Háziállathoz kapcsolódó ajándék

Ezzel sem lőhetsz mellé. Ha van háziállat, az szeretve van, de nagyon. Összeköthetsz két zseniális dolgot. A csillagtérképet és a háziállatot. Kutyás csillagtérkép is létezik, ami nagyon jól mutat a falon és garantáltan örömkönnyek fognak hullani, amikor kibontja az egyedi ajándékot. Az időpont lehet az, amikor örökbe fogadtátok, amikor először adott pacsit, vagy egyszerűen az, amikor a négylábú barát a világra jött. Tökéletes ajándék az állatszeretőknek. 

egyedi szülinapi ajándék ötletek nőknek - állatszeretőknek

8. Ha lehetetlen számára vásárolni

Sokszor, a legjobb ötlet a legegyszerűbb. Ha úgy érzed egyik ajándéknak sem örülne, a pénzt azért senki nem veti meg. Na jó, ne adj neki pénzt, mert az nem stílusos. Azonban egy levásárolható ajándékutalvány az. Ha tudod melyik a kedvenc üzlete, nyert ügyed van. Kérj egy ajándékkártyát és csomagold be szépen. Ennyire egyszerű. 

Mint látod, nőknek ajándékot választani sem lehetetlen feladat. A hölgyek gyönyörű, összetett és egyedi jelenségek, akiknek hasonló kaliberű ajándék jár. 

Extra tipp:

Mit NE ajándékozz soha?

Bögrét. A bögre a lehető legelcsépeltebb, legszemélytelenebb ajándék, amit el tudok képzelni. Mindenkinek van belőle egy tucat. Igen, akkor is érvényes, ha személyre szabott bögre. Ez csak annyit mondd el, hogy semmilyen ötleted nem volt arra vonatkozóan, mit vásárolj neki és odafirkantottál egy "világ legjobb felesége" feliratot. Ennél már csak a tusfürdő szett a rosszabb. A közös bennük mindössze az, hogy egyik sem fér már a polcon, és bőven elég belőle annyi, amennyi van.

Hagyj egy kommentet

Kérlek ne feledd, hogy megjegyzésed felülvizsgáljuk mielőtt közzétesszük!