🎁 100% Személyreszabott Ajándék 🇭🇺/🇩🇪 Magyar Termék és Német Minőség 📦 2-3 Munkanapos Szállítás

Egyszeri és megismételhetetlen, egyedi emlék ❤ - Vásárlónk szívhez szóló története

 

Léteznek olyan történetek, melyek önmagukban csodának minősülnek. Olyan történetek, melyek igazán különlegesek és megörökítésért kiáltanak. Íme egy ezek közül…

Amikor jön az elhatározás

Férfi és nő közös elhatározása, mely szerint érkezhet a baba a kapcsolatukba, hatalmas döntés. Felelős és egyben az egész további életükre kiható felelősség és kaland. Vannak, akiknek nem adatik meg olyan könnyen ez az ajándék az élettől…

Így volt ez egyik megrendelőnkkel is, aki az ő valóban különleges történetéhez méltó, egyedi ajándékot, ajándékötletet keresett. Olyan emlékre vágyott, amely amellett, hogy különleges, segít az ő sztorijukat olyan formában megőrizni, amely ténylegesen csak az övék.

Kedves Vásárlónk (kérésére megőrizzük anonimitását) 39 évesen döntötte el, hogy párjával babát szeretnének. Rövid idő után kiderült, hogy számukra a természetes út nem lesz járható, lombikprogramba kell belevágniuk.

Szerencséjükre és a gyors reakciónak köszönhetően hamar kaptak konzultációs időpontot, és szépen alakult minden az előírt mederben.

Kedves Vásárlónk különleges ajándékot kapott a 40. születésnapjára az élettől: a baba szívhangját. A beültetés tehát sikeres volt, minden zökkenőmentesen ment. A vizsgálatok során kiderült, kislányt hord a szíve alatt, aki a lehető legnagyobb békességben és egészségben növekszik a pocakban!

Maga a csoda ez a történet, hiszen nem túlzunk, ha azt mondjuk, a tágabb ismerősi körben szinte mindenki tud olyan illetőt mondani, akik éveken át, akár többszörös lombikos próbálkozással küzdenek egy babáért…Nekik elsőre sikerült!

Megrendelőnk elmondása szerint hatalmas örömmel talált a csillagtérképre:

Nem volt kérdés, hogy tudni akarja: a beültetés napján milyen égbolt tündökölt az égen, hiszen őket aznap valaki fentről nagyban segítette ❤

Leadta tehát csillagtérkép rendelését, melyet mi a legnagyobb boldogsággal és örömmel készítettünk el számára. Ennél különlegesebb ajándékot valóban elképzelni sem lehet, örökké őrzi a kép azt a napot, melyen ők hatalmas ajándékot kaptak az égiektől.

Neked is van egy igazán különleges történeted, mely egyedi ajándékért, megemlékezésért kiált?!
Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Rendeld meg a saját különleges csillagtérképet!

 

Hagyj egy kommentet

Kérlek ne feledd, hogy megjegyzésed felülvizsgáljuk mielőtt közzétesszük!