🎁 100% Személyreszabott Ajándék 🇭🇺/🇩🇪 Magyar Termék és Német Minőség 📦 2-3 Munkanapos Szállítás

Személyre szabott ajándék ötletek az egész családnak

Közeleg az év legnagyobb ajándékozási szezonja és szinte mindenki számára álmatlan éjszakákat okoz az, hogy mit vegyen egy-egy családtag részére, akinek látszólag már mindene megvan vagy éppen olyan viszonyban áll vele, hogy nem tudja, igazán mire van szüksége vagy mire vágyik. 

Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor a mostani cikkünk neked szól. Összeválogattunk néhány személyre szabott ajándék ötletet az egész családnak. 

Ajándékok, amelyek közelebb hoznak egymáshoz 

A Karácsony egy nagyon összetett ünnep, amely bár egységesnek tűnik, mindenki számára másról szól. Ezért sokszor nem könnyű ajándékokat választani a családnak. Van aki elvárja, hogy drága dolgot kapjon és akad olyan, aki azon is megsértődik a ha egyáltalán bármit is vásárolni merészelsz neki, szóval a dolog egyáltalán nem egyszerű. 

Szerencsére az Éjemlék oldalán vagy, tehát jó helyen jársz. Ugyanis gyakorlatilag itt mindenkinek találsz egy igazán személyes ajándékot, ami ráadásként nem is kerül sokba. Viszont garantáltan tetszeni fog a család minden tagjának. Nincs más dolgod, mint mindenkinek megtalálni a megfelelő kategóriát. Ehhez pedig az alábbiakban nyújtunk neked segítséget.

Ajándék ötletek anyukáknak

Ahogyan anyák napján, a Karácsony közeledtével is elkezdhetünk gondolkodni azon, mi lesz az, ami mosolyt csal édesanyánk arcára. A megoldás egyszerű. A csillagtérkép egy olyan ajándék, ami vagy mosolyt vagy örömkönnyeket varázsol édesanyád szemébe. 

Nincs más dolgod, mint kiválasztani azt az eseményt, amit a csillagtérkép ábrázoljon. Ez lehet a születésnapja, esetleg a te születésnapod vagy bármely olyan esemény, ami az ő életében meghatározó volt. Ezt követően egy személyes üzenet a hab a tortán. Találj ki egy igazán sokatmondó szöveget. 

személyre szabott ajándék ötletek az egész családnak

Tervezd meg a csillagtérképet itt.

Ajándék ötlet apukáknak

Karácsonyi ajándék apukáknak? Nem probléma. Erre is van egy-két ötletünk. Nincs más dolgod, mint találni egy olyan várost, amely apukád számára különleges. Ezt követően válassz ki egy időpontot, egy főcimet és kész is az ajándék.  

Itt tudsz városposztert készíteni.

Apukád számára is ideális ajándék a csillagtérkép, akkor is ha nem egy érzelgős figura. Azt is eláruljuk, miért. A trükk nagyon egyszerű. Az apukák híresek arról, hogy hajlamosak elfelejteni egy-egy évfordulót, születésnapot vagy más fontos eseményt. A csillagképen válaszd ki az eseményt, amelyet illik megjegyeznie. Mivel ez a kép garantáltan a falra kerül majd, nap mint nap látja majd és nehezebb lesz elfelejteni. Örökké hálás lesz majd az ajándékért! 

Tervezd meg a csillagtérképet apukádnak most.

Ajándék ötletek a tesóknak

Ajándék ötletek a testvérednek? Ez már bonyolultabb feladat lehet, azonban nem lehetetlen. Ha a tesódnak van kutyája vagy macskája, valószínűleg imádja a szőrmókot. Annyit kell tenned, hogy kideríted mikor került hozzá a cica vagy a kutya, vagy azt, hogy mikor született. Innentől nyert ügyed van. Válassz neki egy cicás vagy egy kutyás csillagtérképet és írd rá a házikedvenc születési dátumát vagy azt, amikor a családhoz került. Választhatsz tappancsos, kutya vagy macskafejes, illetve kölyökkutya formájú csillagtérképet is.

Tervezd meg a digitális kutyás csillagképet itt.

A cicás verziót itt találod.     

A másik ötletünk a tesók számára, igazán különleges. Ha nagybácsi vagy nagynéni vagy, akkor a babaposzter egy garantáltan sikeres ajándék a tesód számára.

Kiválaszthatod, mikor született a picúr, érdemes megtudnod, hány gramm és mekkora volt a megszületése pillanatában. Így tudunk egy igazán személyre szabott, méretpontos babaposztert készíteni, ami könnyekkel áztatott lesz, ezért érdemes beszerezned hozzá egy keretet is. Természetesen ebben is tudunk segíteni. 

Tervezd meg a babaposztert itt.

Miért is ajándékozunk? 

Ez az egész Karácsony dolog igazán stresszes időszak tud lenni, főleg ha az utolsó pillanatban kutatunk ajándékok után. Viszont egy dolgot azért ne felejts el: azt, hogy miért is ajándékozol. Egyetlen fontos dolog miatt. Azért, hogy lásd az igazi örömet a szeretteid arcán. Amikor sikerül egy igazán személyes, lélekig hatoló ajándékot átadni a szeretteidnek, az öröm megsokszorozódik.

Ez az, amiért igazán érdemes ajándékozni. 

Hagyj egy kommentet

Kérlek ne feledd, hogy megjegyzésed felülvizsgáljuk mielőtt közzétesszük!