🎁 100% Személyreszabott Ajándék 🇭🇺/🇩🇪 Magyar Termék és Német Minőség 📦 2-3 Munkanapos Szállítás

ÉJEMLÉK VÖRÖSKERESZT KAMPÁNY

 

Sziasztok!


A COVID-19 által okozott helyzet miatt úgy döntöttünk az Éjemlék csapatával, hogy elindítunk egy kampányt, amivel a Magyar Vöröskeresztet (Hungarian Red Cross) támogatjuk és segítjük, veletek együtt!


Ebben a nehéz időben, össze kell fognunk és segítenünk kell egymáson. Nem az egyén számít most igazán, hanem a közös jövőnk.


Segíts velünk együtt Te is!


HOGYAN MŰKÖDIK?

Szóval, minden keret nélküli CSILLAGTÉRKÉP vásárlásával 750 forinttal, míg keretes rendelés esetén 1.500 forinttal támogathatod az Éjemlék kezdeményezését.

Minden eladott termék árából mi is ugyanennyit különítünk el erre a célra, így összesen 1.500 és 3.000 forinttal tudunk segíteni.


Figyelem! Az adomány összege minden esetben bruttó összeget jelent.

 


MIT KELL TENNED?

Nincs más dolgod mint a pénztárnál használni a “VOROSKERESZT” kódot, és mi innen tudni fogjuk, hogy csatlakozol a kezdeményezéshez.

Egy jelképes VÖRÖS szatén masnival szeretnénk nektek kedveskedni, s ezzel köszönnénk meg a bizalmatokat és az önzetlenségeteket.

A kezdeményezést 2020.03.18-én indítottuk el és minimum 1 millió forintot szeretnénk a következő hónapokban összegyűjteni.

 


HOGY JUT EL AZ ADOMÁNY A VÖRÖSKERESZTHEZ?

Folyamatosan fogunk Titeket tájékoztatni és amikor sikeresen elértük a kitűzött célt akkor átutaljuk a megfelelő számlára, és létrehozunk egy listát amelyben az Adományozóink neveit fogjuk feltüntetni. Ha nem szeretnéd, hogy feltüntessük a neved, csak küldj egy emailt nekünk!

 

NE FELEDJÉTEK!

 

❌Most ne simogassátok az arcotokat, ha lehet! 

❌Nem lespórolni a kézmosás idejét. Az a sorozat megvár! 

❌Ne legyünk önzőek.. hagyjunk másoknak is pár terméket azon a polcon. Te is örülnél neki! ❤️

 

✅Maradj otthon a szeretteiddel, biztonságban. 

✅Hagyd most a készpénzt, fizess online, bankkártyával. 

✅Rendeljetek, és a házatok ajtajához viszik a csomagotokat.

 

Segíts nekünk, hogy segíthessünk!


Üdvözlettel,

az Éjemlék csapata