🎁 100% Személyreszabott Ajándék 🇭🇺/🇩🇪 Magyar Termék és Német Minőség 📦 2-3 Munkanapos Szállítás

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

✨🌃 A TERMÉKEINKRŐL

Az Európai Űrügynökség Hipparcos-2 csillagkatalógusát használjuk, amely több mint 118 000 csillag adatait tartalmazza. Nagypontosságú adatbázis, melyet a most is űrben keringő Hipparcos műhold adatai alapján készítettek el.

Teljes mértékben pontos csillagtérképek kerülnek kiszállításra.

Mivel minden térképet külön-külön készítünk el Nektek, így a végleges Térképeket előnézetként kiküldjük és ott még BÁRMIT meg tudtok változtatni.

Minden egyes általunk elkészített Csillagtérkép gondos odafigyeléssel, profi designerek segítségével készülnek. A rendelés leadását követően egy napon belül e-mailben eljuttatjuk hozzátok az előnézeteket, és itt még bármilyen módosítást (szín, szöveg) díjmentesen elvégzünk, ha szükségetek lenne rá.  Az előnézet elfogadása után, előkészítjük a képet nyomtatásra, majd átadásra kerülnek a nyomdai partnereinknek Debrecen és Budapest központtal.

Nyomtatás közben lassú nyomtatást alkalmazunk, annak érdekében, hogy minden apró részlete tökéletesen látszódjon a képen. Csak és kizárólag textil kesztyűben dolgozzuk fel a képeidet, hogy egy ujjlenyomat se legyen rajta, amikor átveszed. Csomagolás előtt minden képet szöszmentesítünk, így a csomagba por- és szösz mentesen kerülnek a képeid, majd gondos csomagolás után, átadjuk a szállítási partnereinknek.

Természetesen igen, ennek az ára 11.490 Ft-nál kezdődik.

Ebben az esetben két fontos pillanatot tudsz megörökíteni egy poszteren, ami lehet az első találkozás, és az első évforduló alkalma.  Két időpont megörökítésére ez egy tökéletes választás mindenki számára.

Mivel minden Csillagtérképet egyedileg készítünk, ezért a két időpont különböző lesz viszont a végeredményben mindkettő a valós csillagállásokat fogja ábrázolni, aminek az előnézetét el is küldjük.

Ide kattintva el is tudod készíteni a saját páros Csillagtérképedet.

Csillagtérképeink több formában is elérhetőek.

A legnépszerűbb a Hagyományos Csillagtérkép, amely letisztultságával és egyszerűségével minden lakást feldob. Ezután következik a szerelmesek kedvence, ahol egy Szív alakban találhatóak a különleges este csillagai. Végül pedig megtalálható nálunk a Páros Csillagtérkép is, melyen 2 fontos dátum csillagait is megörökítheted.

Méretek: 

💫 30x42 cm, ami 10.990 Ft-nál kezdődik.

💫 50x70 cm, ami pedig 13.480 Ft-nál kezdődik.

Természetesen lehet keretet is rendelni, ami a kissebbik térkép esetén 8.990 Ft, a nagyobbik méret esetén pedig 11.990 Ft.

Ha megrendeled a kézzel fogható termékünket amit kiszállítunk, akkor a digitális verzió, amit bármikor kinyomtathatsz csak 1.990 Ft-ba kerül.

Minden rendelésnél a képet előnézet formájában küldjük ki ellenőrzésre, a rendelésnél megadott e-mail címre. Kérjük, hogy minden esetben válasz formájában jelezd Nekünk, hogy megfelelőnek találtad-e, mert amíg ez nem történik meg, addig nem készítjük elő a nyomtatásra.

Ha bármilyen hibát találsz rajta, vagy módosítani szeretnél, akkor írj nekünk nyugodtan, Mi pedig minél hamarabb ki is javítjuk Neked, majd újraküldjük a javított verziót. Minden esetben pontosan azt fogod kapni, amit előzőleg előnézetben elfogadtál.

Német kiemelkedő minőségű pearl gloss (selyemfényű) 230g-os papírra nyomtatjuk. Környezetbarát és bababarát UltraChrome nyomdafestéket használunk ezáltal a színek is sokkal élénkebbek és teltebbek. Ez garantálja, hogy minden termékünk prémium minőségű legyen, időtálló, így akár kettő évvel is tovább megtudjuk őrizni a térképeink színhűségét.

Igen, számos termékünk is megrendelhető digitális formátumban. 

A Digitális termékek ára 4.490 Ft-nál kezdődik, és a legdrágább is csak 5.990 Ft.

Ezt e-mailben küldjük el neked, az előnézet feliratok nélkül, magas felbontású képként 6000x8400-as felbontásban.  Letölthető .png formátumot kapod meg, amit szabadon nyomtathatsz, akárhányszor csak szeretnéd. A digitális verzió nem kézzel fogható. Akár már aznap megkaphatod a Csillagtérképed.

Ide kattintva meg is tevezheted a saját Digitális Térképedet.

📦| 🖼️ CSOMAGOLÁSRÓL ÉS KERETEKTRŐL

A számlát e-mailben küldjük el, mivel : 

✨ Sokan külön kéritek, hogy ne tegyük a csomagba, mert egyből az ünnepelhez rendelitek, így ezt megelőzve, automatikusan a rendeléshez megadott email címedre küldjük. 

✨ Számunkra nagyon fontos a környezettudatosság. Titeket és a környezetünket is egyaránt szeretnénk védeni.

✨ Az e-mailek közül bármikor elő lehet keresni később is a számlát, nem fog eltűnni vagy esetleg elszakadni.

A csomagolásunk 100%-ban szelektíven gyűjthető és újrahasznosítható FSC alapanyagokból készül, amit egyedileg gyártunk, tökéletes biztonságba érkezzen meg hozzátok.

Vastag falú kartonhengerbe vagy 6 szög formájú kemény dobozba csomagoljuk. Formájából adódóan hihetetlenül stabil tartást és védelmet nyújt a térképeiteknek.

Ha mégis gyűrődést vagy sérülést tapasztalnátok, vegyétek fel velünk a kapcsolatot és már intézzük is a cserét.

Egyedileg gyártott, tömörített, közepesen erezett fa keretek vásárolhattok Tűlünk a térképeitek mellé.

Három fajta színben elérhetőek a keretek: Natúr, Fekete és Hófehér.

A keretek kiválasztásánál nagyon figyeltünk arra, hogy tökéletesen passzoljanak és stílusukba is képviseljék a egyszerű, letisztult, minimalista stílusvilágot. Klasszikus kialakítása miatt minden helyiség koronaékszere lesz a Ti egyedi Csillagtérképetek. 

A 30x42 centiméteres keret 8.990 Ft-ba kerül, míg az 50x70 centiméteres keret  pedig 11.990 Ft-ba kerül. 

Sajnos magába nem lehet csak keretet rendelni tőlünk.

Ha a szállítás során a keret megsérülne, vagy összetörne, akkor sincs nincs semmi gond. Mi ingyen kicseréljük, és mihamarabb újra is küldjük Nektek! 

💵 A FIZETÉS MENETE

⭐ A leggyorsabb és legegyszerűbb módszer a biztonságos bankkártyás fizetés, amelyet az oldalunkon keresztül tudsz használni. Bank-, és hitelkártya adataid a legnagyobb biztonságban vannak a fizetés során, amelyet semmilyen harmadik fél nem láthat – így mi sem.

⭐ A csomag készhezvételekor, utánvéttel is kifizetheted a terméket a futárnak.

A rendelés leadása közben kiválaszthatod melyik opciót szeretnéd választani. Előre is lehet fizetni kártyával, de ugyanúgy lehetséges az utánvétnél érintésmentesen kártyával fizetni, vagy készpénzzel.

🚚 A SZÁLLÍTÁSRÓL

A házhoz szállítás 10.000 Ft felett ingyenes, az alatt pedig 990 Ft-ba kerül.

A kész csomagokat az MPL futárszolgálat fogja kiszállítani. Ők pedig mindent megtesznek, hogy a csomagod minél hamarabb megérkezzen hozzád. Megbízható és stabil partnereink már évek óta.

SMS-ben fognak értesíteni a kiszállítás napján és fel is hívnak a kézbesítés előtt. Így pontosan tudni fogod, mikor érkezik meg a csomagod, és nem kell aggódnod.

Ha nem tudnád átvenni a csomagodat, akkor sincs semmi probléma, mivel a hozzád legközelebbi postán marad 10 napig a sikertelen kézbesítés után, ahol még utólag átveheted, bármilyen extra költség nélkül.

Általában a kiküldött előnézet elfogadása után 2-3 nappal megérkezik a kiválasztott termék.

Van EXPRESS megoldás is, így ha ezt választod, akkor garantáltan 2 munkanap alatt megérkezik a kiválasztott terméked. Ennek van egy jelképes ára is, ami 2.990 Ft.

Ha esetleg hétköznap nem tudnád átvenni a csomagod, akkor a szombati kiszállítás is megoldható, kérjük ebben az esetben jelezd nekünk a rendelés leadásánál megjegyzésben, vagy e-mailben.

Igen, megoldható. Mindenképpen szeretnénk továbbra is biztosítani ezt a lehetőséget a számotokra.

Ebben az esetben viszont előre kell utalni és a kosár oldalán írd a megjegyzésbe vagy e-mailben jelezd Nekünk.

PROBLÉMÁD AKAD? ❤️ SEMMI GOND, SEGÍTÜNK!

Mi igyekszünk minden problémát megoldani, mert számunkra a vásárlóink elégedettsége az első helyen szerepel és mindennél fontosabb.

Ha később megrongálódna, (gyerek leönti, elszakad, stb.) akkor egy jelképes összegért cserébe újraküldjük, keret nélkül.

Kérdés és észrevétel esetén keress Minket bármilyen módon. Az ejemlek.info@gmail.com címre tusz e-mailt küldeni Nekünk, de kereshetsz minket facebookon is (m.me/ejemlek.hu), és Mi még aznap válaszolunk. Telefonon a +36-20/231-8411 számon tudod felvenni Velünk a kapcsolatot munkanapokon 10 és 17 óra között.