🎁 100% Személyreszabott Ajándék 🇭🇺/🇩🇪 Magyar Termék és Német Minőség 📦 2-3 Munkanapos Szállítás

Szállítási információk

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az általad megadott szállítási módon, a megrendeléstől számított 2-5 napon belül kiszállítjuk. A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál Téged a futárunk, ha 9:00 és 17:00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg, készpénzben. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Gondosan becsomagoljuk a termékeidet, majd pedig átadjuk az MPL vagy a GLS futárszolgálatnak. Tehát hozzád a csomagod minden esetben a GLS vagy az MPL szállítja majd ki házhoz. A szállítás költsége alapértelmezetten 990 Ft.

10.000 Ft összérték feletti rendelés esetén viszont ingyenes.

Ha csak digitális terméket vásárolsz akkor a termék szállítása minden esetben ingyenes és az összeg teljesítése bankkártyával és utalással lehetséges.

 

KÉSZPÉNZES FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉTELES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző MPL vagy GLS futárnak fizeted ki, készpénzben. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. A számlát a szállítást megelőző napokban küldjük ki a rendelésnél megadott email címre. 

 

OTP SIMPLE PAY FIZETÉS

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed az OTP SimplePay nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét.

 

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat, amennyiben annak összértéke meghaladja a 10.000 Ft-ot. Ez esetben is ugyanúgy a MPL futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagodat mint a többi, 10.000 Ft alatti rendelés esetén.

 

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

E-mailben: ejemlek.info@gmail.com

Telefonon: +36-20/231-8411